Particulars

Instal·lacions aïllades

Les instal·lacions fotovoltaiques aïllades estan dissenyades per cobrir les necessitats energètiques de zones que es troben aïllades de la xarxa elèctrica.

Es tracta d’instal·lacions autosuficients i que garanteixen la generació de la totalitat de la demanda energètica prevista en les condicions més desfavorables de radiació solar, a la vegada que són capaces de subministrar la totalitat de la potència en qualsevol circumstància de servei.

Aquesta mena d’instal·lacions són una solució ideal per a emplaçaments aïllats de la xarxa que presenten una densitat de població baixa, una orografia difícil o un interès paisatgístic especial. En aquests casos, l’energia solar fotovoltaica esdevé la forma més econòmica i viable de generar energia elèctrica.

Els elements principals que composen una instal·lació fotovoltaica aïllada són:

Instal·lacions aïlladesInstal·lacions aïlladesInstal·lacions aïlladesInstal·lacions aïllades

Aquesta mena d’instal·lacions requereixen un disseny detallat i especialitzat per tal de garantir-ne un funcionament òptim. Si disposes d’una casa rural o d’una masia i t’interessa que estudiem el teu cas sense cap compromís, posa’t en contacte amb nosaltres.