ESPECIALISTES EN ENERGIA SOLAR AMB CRITERI INDEPENDENT

Expertesa • Compromís • Solidesa

Acompanyem les empreses, entitats públiques i particulars en el procés de transformació cap a un model energètic sostenible.

Dissenyem cada cas per garantir la màxima eficiència del procés.

Acompanyem les inversions de futur amb garantia de rendibilitat pel client.

T’escoltem

Expertesa

20 anys d’experiència en el sector ens han dotat d’un coneixement precís i un gran domini dels fonaments de la tecnologia. Això ens permet involucrar-nos en qualsevol projecte en el qual hi hagi una aplicació de l’energia solar. Tenim l’experiència, el coneixement i la visió de futur per resoldre tota mena de projectes amb el màxim encert.

Pensem i dissenyem

Compromesos amb el medi ambient i la societat

Creiem en un món on l’energia s’obtingui de manera neta i renovable, tenint cura del medi ambient i amb un impacte social positiu.

Els nostres projectes han contribuït al desenvolupament d’indrets com la remota comunitat de Monte Trigo, a Cabo Verde, a la que vam donar accés a l’energia amb la instal·lació de panells solars, obrint així les portes al futur d’aquesta petita vila de l’illa de Santo Antâo.

Descobreix aquí aquesta història
Tramitem

Sinèrgies

Formar part del grup IMPULSO ENERGIA, capdavanter en el sector energètic, ens permet compartir coneixements i experiència amb les empreses del grup, ens dota de fortalesa financera i ens dona una gran independència davant de les grans companyies del sector.

Grup Impulso

QUI SOM

L’equip d’Impulso Solar

Norberto Larriba

És enginyer industrial i conseller delegat del Grup IMPULSO, un conglomerat d’empreses de perfil industrial d'origen familiar, de capital català i amb una trajectòria molt sòlida, i orientat al desenvolupament i la inversió en els sectors de l'energia i l'aigua. El grup té una presència continuada al sector de l'energia des de 1975 i compta amb més de 20 anys d'implantació de projectes de renovables a tot el món.

Norberto Larriba

Marina Cabello

És graduada en enginyeria de tecnologies industrials i té un Màster en Enginyeria Industrial per l’ESEIAAT. Tota la seva trajectòria ha estat centrada en l’àrea d’estudis de les energies fotovoltaiques aplicats a les solucions per l’autoconsum.

Marina Cabello

Lluís Casellas

És enginyer industrial per l’ETSEIB. Té una llarga experiència en l’àmbit de l'execució i el manteniment d'instal·lacions solars fotovoltaiques, i al llarg dels darrers anys ha participat en el disseny i construcció de més de 2 MW d’instal·lacions d’autoconsum.

Lluís Casellas

Projectes claus en mà

Disposem de l’experiència i dels coneixements tècnics, legals i mediambientals per oferir-te un procés sense fissures, de principi a fi.

1

T’escoltem i entenem les teves necessitats

T’escoltem. I recollim informació i documentació del teu cas.

2

Dissenyem la millor solució per a tu

Pensem i dissenyem la millor solució per a tu. Et fem sempre una visita per conèixer-te i assegurar la nostra proposta.

3

Tramitem tots els permisos i bonificacions

Tramitem els permisos i llicències necessaris per començar al més aviat possible. Coneixem i gestionem totes les bonificacions i ajuts als que pots accedir.

4

Elaborem el projecte tècnic i executem la instal·lació

Elaborem el projecte tècnic. Executem la instal·lació tenint cura de cada detall i sense interferir en el teu dia a dia.

5

Legalitzem i posem en marxa la instal·lació

Legalitzem la instal·lació i ens encarreguem de tots els tràmits. La posem en marxa i t’expliquem tot el que has de tenir en compte.

6

T’acompanyem per sempre

T’acompanyem al llarg de tota la vida de la instal·lació amb el nostre control i manteniment expert.

SABER-NE MÉS