Energia solar per a inversors

La teva inversió a les millors mans

La font de generació d’energia més econòmica de l’actualitat

Sens dubte l'energia solar és la font de generació d'energia més econòmica en l'actualitat. La increïble reducció de costos que ha experimentat en els últims anys, així com la seva gran modularitat, permeten realitzar instal·lacions sobre terrenys de qualsevol mida. Grans instal·lacions generadores que injecten tota la seva energia a la xarxa i que venen la seva energia a preus de mercat majorista d'electricitat.

La complexitat de les grans instal·lacions rau en la seva grandària, que obliga a observar tota mena de normatives tècniques, ambientals i urbanístiques específiques.

Comptar amb un equip expert en aquest tipus d'instal·lacions és clau per assegurar la gran inversió que suposen.

Expertesa

Expertesa

Més de 15 anys al sector ens avalen. Tenim una àmplia experiència en instal·lacions de moltes mides i tipus diferents, adaptades a tota mena d’indústries.

Enginyeria

Enginyeria

Consultoria per a la promoció, tramitació de llicències i autoritzacions, redacció dels projectes administratius i executius, execució de la instal·lació.: serem el teu soci de principi a fi per tal d’assegurar-nos que el projecte es desenvolupa a la teva plena satisfacció.

Solvència

Solvència

La solvència d’un grup amb prop de 100 anys d’història, gairebé 20 dels quals han estat dedicats al sector de les energies renovables. Una empresa de perfil industrial amb presència a tres continents, amb un estil de gestió eficaç i integrador.

Projectes